Hoppa till innehåll

Gott Slut & Gott Nytt År

31 december 2015

2015 kom att bli mitt livs kanske mest händelserika år. En berg-och-dalbana där jag verkligen fått rannsaka mig själv och min omgivning. Jag har lärt mig massor om mig själv, sett sidor av mig själv som jag inte trodde fanns och jag har hittat nya vägar och på det stora taget så tror jag faktiskt att jag kan säga att jag har utvecklats väldigt mycket som människa. Varje morgon vaknar jag upp galet nyförälskad och det måste väl ändå vara den lyxigaste känslan av dem alla?!

Det ska bli riktigt spännande att se vad 2016 bär med sig. Jag har inga förväntningar av det kommande året men jag har lärt mig att det kan bli precis vad jag själv vill så länge jag håller mitt egna fokus på rätt saker.

Till alla nära och kära – ett stort tack för att ni stått ut med mig så här länge. Jag är glad att ni finns och även om jag är totalt värdelös på att säga det så ska ni veta att ni betyder oerhört mycket för mig och jag vill inte vara utan er.

Till dig Annika – jag älskar dig! Gôrsketamôe!  ❤

image

Annonser
2 kommentarer
 1. Annika permalink
  31 december 2015 16:46

  Livet växer så länge vi väljer att göra det. Gammal stagnerad energi vill ingen bära runt på. Va stolt över din resa. För den personen du väljer att vara. Förälskelsen har du själv gett dig själv i gåva. Älskar dig ❤ o ser fram emot nästa år ❤

  • hellemar permalink*
   31 december 2015 16:58

   Jo, visst är det mitt egna val att låta livet växa – tyvärr är det allt för lätt att låta andra påverka ens egna mående. Kanske är man tvungen att nå botten för att inse det – i alla fall måste man nog komma fram till rätt vägskäl för att inse att man faktiskt måste välja.
   Jag är stolt över min resa, min utveckling och jag är lika stolt att ha dig vid min sida och du ska ha ett stort tack för att du lärt mig att se lösningar och att du alltid funnits vid min sida i vilket skick jag än befunnit mig i.
   Visst är förälskelsen min egna gåva till mig själv; att jag tillåter mig själv att älska och att älskas.
   Självklart ser jag fram emot nästa år – enligt astrologerna ska ju 2016 bli bättre än 2015 och i många avseenden var ju 2015 ett toppenår, så det ska bli väldigt spännande att se vad 2016 bär med sig – och att dela framtiden tillsammans med dig gör att jag vet att allt kommer att bli bra ❤

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: