Skip to content

The Dinner is… Redo att ätas…

16 juni 2016

Sen ett tag tillbaka så har jag grundat lite på att göra en pastasallad med en mer ”grillad” karaktär… Precis som Professor Baltazar vankade jag av och an och funderade… Och jag funderade… Och funderade… Och funderade… Och så fick jag en idé tack vare Ansiktsboken (Facebook)…

Så här gjorde jag…

Foliepaket #1:

Grovt hackad rödlök
Kluvna champinjoner
1 pressad vitlöksklyfta
Lite olivolja
Grovmalen peppar

image

Foliepaket #2:

2 bitar fetaost
1 ask babykörsbärstomater
Lite persilja
Lite krossad svartpeppar

image

Dessa båda paket grillades sedan tillsammans med kött och marinerad grillbacon…

När allt hade svalnat så klippte jag grillskivan och baconet i små bitar…

Då min mage mår bäst av en glutenfri kost så kokade jag två olika sorters Fusilli – en av röda linser och en av gröna ärtor – smakar ljuvligt och är en fröjd för ögat att titta på…

image

I med köttet…

image

I med löken och champinjonerna…

image

I med fetaosten och tomaterna…

image

Blanda om ordentligt och se till att dela fetaosten ordentligt…

image

Nu ska jag bara fixa nån god sås till… Blir nog en baserad på tomat/basilika och en på creme fraiche och vitlök… Typ… Får se vad det blir… Svårt att säga innan för jag brukar alltid ändra, dra bort och lägga till under resans gång…

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: